Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Windows Media 8 Encoding Utility
» Warblade DEMO
» Nutuk
» Microsoft .NET Framework SDK
» PrettyPark.Worm Removal Tool
» Ace Utilities
» Layt Canavar
» Picture Ace Lite
» River Past Video Cleaner
» AVI/MPEG/RM/WMV Joiner
» Calendar Builder
» Autoruns
» CD Takip
» Elecard MPEG Player
» Final Data Standart
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Office XP/2000 Eklentisi: Office Sesleri
Microsoft Excel 2002/2000, Microsoft Outlook® 2002/2000, Microsoft PowerPoint® 2002/2000 ve Microsoft Word 2002/2000 uygulamalarini kullanirken eglenceli melodilerin size eslik etmesi icin bu ses dosyalarini yukleyebilirsiniz. Ornegin asagidaki eylemleri gerceklestirdiginizde sesler duyarsiniz:Arac cubuklarini, kaydirma cubugunu veya iletisim kutularini kullandiginizda. Goruntuyu yakinlastirip uzaklastirdiginizda. E-posta gonderdiginizde. Bu yuklemeyi kurmak icin: Cevrimdisi calisirken basvuru amaciyla kullanmak icin bu sayfayi yazdirin. Yukaridaki Simdi Yukle dugmesini tiklatip iletisim kutularindaki yonergeleri izleyerek, dosyayi Webde Microsoft Office Araclari sitesinden yukleyin. Kurulum programini baslatmak icin sabit diskinizdeki Sounds.exe programini cift tiklatin. Yuklemeyi tamamlamak icin ekrandaki yonergeleri izleyin. Kullanim yonergeleri: Office Sesleri eklentisini Microsoft Office programinin onceki surumleriyle kullandiysaniz (Ornegin Office Sesleri eklentisini Office 2000 programini kullanirken yuklediyseniz ve Office XPye yukselttiyseniz) Office Sesleri eklentisini sisteminizden kaldirmaniz ve yeniden yuklemeniz gerekebilir.Office Seslerini kullanmaya baslamak icin:Yukarida belirtilmis olan Office XP/2000 programlarindan birinin Araclar menusunden Secenekleri tiklatin. Secenekler iletisim kutusunda, Genel sekmesini tiklatin, Ses cikar onay kutusunu isaretleyin, ardindan Tamami tiklatin. Belirli sesleri secmek veya temizlemek icin:Baslat menusunde, Ayarlarin uzerine gelin, Denetim Masasini tiklatin, ardindan Ses ve Coklu Ortam simgesini cift tiklatin. Ses Olaylari listesinde Microsoft Officee giderek etkinlestirmek veya devre disi birakmak istediginiz sesi secin. Ses duzeyini Ses cubugundan ayarlayin. Tamami tiklatin. Bu yuklemeyi kaldirmak icin: Baslat menusunden, Ayarlarin uzerine gelin ve Denetim Masasini tiklatin. Program Ekle/Kaldiri cift tiklatin. Yukle/Kaldir listesinde Microsoft Office Seslerini secin, ardindan Ekle/Kaldir dugmesini tiklatin. Kaldiri, ardindan Eveti tiklatin. Kapati tiklatin.
Programı Üreten : Microsoft
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: :
Dosya Boyutu : 466 Kb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Blood Rayne 2
Fungus Scrollbar Wizard
Tetorganizer
Acronis Disk Director Suite
Piranha Panic
Hurriyet Haber Alarmi
ThumbNail Refinery
WebCam 2000
ColorPicker
Photoshop SpeedUp
Comprexx
AD MailBox Manager
AddWeb Website Promoter
Twins Video Player
Photoshop 7.0 Scripting plu


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi